en / fr / es / ca

Comprar tickets/ Book your tickets

Petits exploradors. Viatge a Bàrcino. Pequeños exploradores. Viaje a Barcino.

REF 00016
€195.00
Disponible
1
Información del producto

Barcelona romana para niños. Visita a la carta en grupo privado burbuja para familias, escuelas o grupos de amigos. En catalán, castellano, inglés o francés.

Barcelona romana per a infants. Visita a la carta en grup privat bombolla per a famílies, escoles o grups d'amics. En català, castellà, anglès o francès.


El preu és per activitat privada i inclou la visita guiada, visita a les excavacions romanes de la Plaça del Rei (MUHBA) i, en el cas dels infants, també el quadern d'activitats (1 per infant).

INFORMACIONS IMPORTANTS:

Tots els infants que participin activament a l'activitat han de portar mascareta (inclosos els menors de 6 anys)

Grups familiars o amics: màxim 15 persones/grup. Grups escolars: màxim 25 alumnes.

Grups familiars o amics: adults hauran de pagar un suplement de 5 euros en concepte d'entrada al MUHBA.

Activitat familiar dissenyada específicament per al públic infantil i les seves famílies (a partir de 5 anys). Començarem al portal romà, al costat de les lletres de BARCINO de Joan Brossa. Tot seguit iniciarem la nostra visita amb les restes de l’aqüeducte romà, les muralles de la colònia i visitarem les excavacions romanes de la Plaça del Rei. Acabarem l’activitat fent un taller on els exploradors hauran d’ubicar personatges i objectes romans als indrets visitats i enviar una postal des de la Colònia Iulia Augusta Faventia Paterna Bàrcino. Llegir tota la informació del tour

Guardar este producto para más tarde