en / fr / es / ca

Reserva en grupo – Reserva en grup – Book your group tour

Petits exploradors. Viatge a Bàrcino

REF 00016
€12.50
Disponible
1
Información del producto

Diumenges a la tarda. Propera data disponible: 18 d'abril 17.30H *NOMÉS QUEDEN 3 PLACES DISPONIBLES

* Dies 25 d'abril i 2 de maig disponibles 2 passis de la ruta. Indiqueu si preferiu a les 15.30H o a les 17.30H.

Si sou un grup bombolla o vàries famílies de bombolla ampliada, contacta'ns i us fem la visita a mida quan vulgueu.

Visita en català. El preu és persona i inclou la visita guiada, visita a les excavacions romanes de la Plaça del Rei (MUHBA) i, en el cas dels infants, també el quadern d'activitats (1 per infant). Si voleu afegir noves reserves no us oblideu de clicar 'añadir más' abans de fer el pagament.

INFORMACIONS IMPORTANTS:

Cal que cada infant porti barra de cola per enganxar, llapis, goma i colors. No es poden compartir materials entre diferents bombolles de convivència. Tots els infants que participin activament a l'activitat han de portar mascareta (inclosos els menors de 6 anys).

Activitat familiar dissenyada específicament per al públic infantil i les seves famílies (a partir de 5 anys). Començarem al portal romà, al costat de les lletres de BARCINO de Joan Brossa. Tot seguit iniciarem la nostra visita amb les restes de l’aqüeducte romà, les muralles de la colònia i visitarem les excavacions romanes de la Plaça del Rei. Acabarem l’activitat fent un taller on els exploradors hauran d’ubicar personatges i objectes romans als indrets visitats i enviar una postal des de la Colònia Iulia Augusta Faventia Paterna Bàrcino. Llegir tota la informació del tour

Guardar este producto para más tarde